## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL SECONDARY SIX FINAL EXAMINATION (2019/2020) TIMETABLE

		SECONDAINT SIA FINAL EAAMINA	11011 (201	DIZUZU, TIMIETADE	Ľ
<u>Date</u> 10/1/2020 Fri (5)	#	Subject Chinese Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	<u>Time</u> 8:15 a.m. – 09:45 a.m	<u>Duration</u> 1hr30mins
13/1/2020 Mon (6)	# #	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing))	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr30mins 1hr30mins
14/1/2020 Tue (1)	#	English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
15/1/2020 Wed (2)	#	English Language (Reading) English Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr30mins 2hrs
16/1/2020 Thu (3)	# # # #	Liberal Studies Liberal Studies (Reflection) Liberal Studies Liberal Studies (Reflection)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:15 a.m. – 10:25 a.m. 10:55 a.m. – 12:10 p.m. 12:10 a.m. – 12:20 a.m.	2hrs 10mins 1hr15mins 10mins
17/1/2020 Fri (4)	#	Mathematics Mathematics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:30 a.m. 11:00 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs15mins 1hr15mins
3/2/2020 Mon (5)	*	Business, Accounting & Financial Studies Business, Accounting & Financial Studies	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 12:15 p.m.	1hr15mins 2hrs15mins
5/2/2020 Wed (1)		Chemistry (RM 101) Chemistry (RM 101)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs30mins 1hr
		Ethics and Religious Studies (RM 102) Ethics and Religious Studies (RM 102)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 12:15 p.m.	1hr45mins 1hr45mins
		History (RM 103) History (RM 103)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 1hr30mins
	#	Visual Art		8:15 a.m. – 12:15 p.m.	4hrs
7/2/2020 Fri (3)		Biology (RM 101) Biology (RM 101)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs30mins 1hr
		Economics (RM 102) Economics (RM 102)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 12:15 p.m	1hr 2hrs30mins
		Chinese History (RM 103) Chinese History (RM 103)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:30 a.m. 11:00 a.m. – 12:20 p.m	2hrs15mins 1hr20mins
		Information & Communication Technology (RM 104) Information & Communication Technology (RM 104)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hr 1hr30mins
11/2/2020 Tue (5)	*	Geography Geography	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 11:00 a.m. 11:30 a.m. – 12:45 p.m.	2hrs45mins 1hr15mins
14/2/2020 Fri (2)	*	Physics Physics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs30mins 1hr
17/2/2019 Mon (3)		Mathematics Module 2 (RM 101)		8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs30mins

<sup>•</sup> Examination Venue: # School Hall, \* Student Activity Room

<sup>•</sup> Discussion of Examination Papers: 24<sup>nd</sup> February-27<sup>th</sup> February (According to the timetable)

<sup>•</sup> Bible Service: 27/2/2020 (After School)