## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL

## SECONDARY SIX FINAL EXAMINATION (2018/2019) TIMETABLE

		SECONDARY SIX FINAL EXAMINATION (2018/2019) TIMETABLE			E
Date		Subject		Time	Duration
5/1/2019	#	Chinese Language (Speaking) Session 1	(Paper 4)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr15mins
Sat		Session 2	(1 up 01 .)	9:30 a.m. – 11:00 a.m.	1hr30mins
Sat		56331011 2		9.50 a.m. – 11.00 a.m.	moonins
11/1/2019	#	Chinese Language (Reading)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr30mins
	#	Chinese Language (Writing)	(Paper 2)	10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr30mins
Fri (3)	π	Chinese Language (writing)	(1 aper 2)	10.15 a.m. – 11.45 a.m.	moonins
		~	~ ~		
15/1/2019	#	Chinese Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr45mins
Tue (5)					
16/1/2019	#	English Language (Reading)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr30mins
Wed (6)	#	English Language (Writing)	(Paper 2)	10:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs
(i)					
17/1/2019	#	English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hr15mins
Thu (1)					
1114 (1)					
18/1/2019	#	Liberal Studies	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
Fri (2)	#	Liberal Studies	(Paper 2)	10:45 a.m. – 12:00 p.m.	1hr15mins
				-	
22/1/2019	#	Mathematics	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs15mins
Tue (3)	#	Mathematics	(Paper 2)	11:00 a.m. – 12:15 p.m.	1hr15mins
24/1/2019	*	Chemistry	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs30mins
Thu (5)	*	Chemistry	(Paper 2)	11:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr
28/1/2019		Information & Communication Technology (RM 101)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hr
Mon (1)		Information & Communication Technology (RM 101)	(Paper 2)	10:45 a.m. – 12:15 p.m.	1hr30mins
WIOII(1)				-	
		Biology (RM 102)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs30mins
		Biology (RM 102)	(Paper 2)	11:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr
				Ĩ	
		Chinese History (RM 103)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs15mins
		Chinese History (RM 103)	(Paper 2)	11:00 a.m. – 12:20 p.m	1hr20mins
		ennese misory (RW 105)	(1 aper 2)	11.00 a.m. – 12.20 p.m	111120111113
	#	Visual Art		8:15 a.m. – 12:15 p.m.	4hrs
	#	visual Alt		8.15 a.m. – 12.15 p.m.	4111.5
00/11/0010				0.15 10.00	11 45 1
30/1/2019		Ethics and Religious Studies (RM 101)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr45mins
Wed (3)		Ethics and Religious Studies (RM 101)	(Paper 2)	10:30 a.m. – 12:15 p.m.	1hr45mins
		History (RM 102)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
		History (RM 102)	(Paper 2)	10:45 a.m. – 12:15 p.m.	1hr30mins
		• • •		-	
		Physics (RM 103)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs30mins
		Physics (RM 103)	(Paper 2)	11:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr
			(1 up 01 =)	11110 unit 12110 pini	
1/0/0010	*	Cooperativ	(Dam : 1)	9.1 <b>5</b> and 11.00 a	<b>Ohms 45</b>
1/2/2019	*	Geography	(Paper 1)	8:15 a.m. – 11:00 a.m.	2hrs45mins
Fri (5)	*	Geography	(Paper 2)	11:30 a.m. – 12:45 p.m.	1hr15mins
10/0/2010	ىك		(D 1)	0.15	11
13/2/2019	*	Economics (Multiple Choice)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Wed (6)	*	Economics	(Paper 2)	9:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs30mins
14/2/2019		Mathematics Module 1/2 (RM 101)		8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs30mins
Thu (1)					
15/2/2019	*	Business, Accounting & Financial Studies	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr15mins
Fri (2)	*	Business, Accounting & Financial Studies	(Paper 2)	10:00 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs15mins
、-/			· • /	±.	

Examination Venue: # School Hall, \* Student Activity Room
Discussion of Examination Papers: 21<sup>st</sup> February-26<sup>th</sup> February (According to the timetable)

• Bible Service: 26/2/2019 at Period 7 to 9 in Hall.