## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2021/2022) TIMETABLE SECONDARY FIVE

<u>Date</u>		Subject		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
4/7/2022 Mon	#	Chinese Language (Listening & Integrated Skills) English Language (Speaking)	(Paper 3) (Paper 4)	8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
		Session 1: 5A, 5C no. 1-13; 5B, 5D no. 1-18 Session 2: 5A, 5C no. 14-26; 5B, 5D no. 19-38		10:30 a.m. – 11:45 a.m. 12:00 p.m. – 1:00 p.m.	1hr 15mins 1hr
5/7/2022 Tue	#	Liberal Studies Liberal Studies	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:00 p.m.	2hrs 1hr 15mins
6/7/2022 Wed	! !	English Language (Reading) English Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
7/7/2022 Thu	*	Economics Economics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 2hrs
8/7/2022 Fri	! !	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
9/7/2022 Sat	*	Geography Geography	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 11:55 a.m.	2hrs 1hr 10mins
11/7/2022 Mon	*	Business, Accounting & Financial Studies		8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs 15mins
12/7/2022 Tue		Chinese History (Rm 504) Biology (Rm 505)		8:15 a.m. – 10:30 a.m. 8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs 15mins 2hrs 30mins
Tuc		Information and Communication Technology (Rm 506) Information and Communication Technology (Rm 506)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 2hrs 1hr 30mins
13/7/2022 Wed		Chemistry (Rm 504) Ethics and Religious Studies (Rm 505)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m.	2hrs 30mins 1hr 45mins
wed		Ethics and Religious Studies (Rm 505) Ethics and Religious Studies (Rm 505) Visual Arts (Art Room)	(Paper 2)	10:30 a.m. – 10:00 a.m. 10:31 a.m. – 11:50 a.m. 8:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 20mins 4hrs
14/7/2022	!	Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs 15mins
Thu	!	Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 2)	11:00 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 15mins
15/7/2022 Fri	#	English Language (Listening & Integrated Skills) Physics	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:20 a.m. 10:50 a.m. – 1:20 p.m.	2hrs 5mins 2hrs 30mins
16/7/2022 Sat		Mathematics (Extended Part Module 2) (Rm 101)		8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs 30mins
18/7/2022 Mon		No examination			

Examination Venue: ! 5A (Rm 506), 5B (Rm 504), 5C (Rm 505), 5D (Student Activity Room)

<sup>#</sup> School Hall

<sup>\*</sup> Student Activity Room