SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2020-2021) TIMETABLE SECONDARY FIVE

<u>Date</u> 9/6/2021 Wed (5)	# # #	Subject Liberal Studies Liberal Studies (Reflection) Liberal Studies Liberal Studies (Reflection)		Time 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:15 a.m. – 10:25 a.m. 10:55 a.m. – 12:10 p.m. 12:10 p.m. – 12:20 p.m.	Duration 2hrs 10 mins 1hr 15mins 10 mins
10/6/2021 Thu (6)	#	Chinese Language (Listening & Integrated Skills) Chemistry (Rm 104)		8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:45 a.m. – 1:15 p.m.	1hr 45mins 2hrs 30mins
11/6/2021 Fri (1)	!!	English Language (Reading) English Language (Writing)		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
15/6/2021 Tue	*	Economics Economics		8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 2hrs
16/6/2021 Wed	! !	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
17/6/2021 Thu		Chinese History (Rm 101) Geography (Rm 102) Geography (Rm 102) Physics (Rm 103) Visual Arts (Art Room)	(Paper 2)	8:15 a.m. – 10:30 a.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 11:55 a.m. 8:15 a.m. – 10:45 a.m. 8:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 15mins 2hrs 1hr 10mins 2hrs 30mins 4hrs
18/6/2021 Fri	*	Business, Accounting & Financial Studies		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
21/6/2021 Mon	!!	Mathematics Mathematics		8:15 a.m. – 10:30 a.m. 11:00 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 15mins 1hr 15mins
22/6/2021 Tue	#	English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:30 a.m.	2hrs 15mins
23/6/2021 Wed		Biology (Rm 101) Ethics and Religious Studies (Rm 102) Ethics and Religious Studies (Rm 102) History (Rm 103) History (Rm 103) Information & Communication Technology (Rm 104) Information & Communication Technology (Rm 104)	(Paper 2) (Paper 1) (Paper 2) (Paper 1)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 12:15 p.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 12:00 p.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 30mins 1hr 45mins 1hr 45mins 1hr 45mins 1hr 30mins 2hrs 1hr 30mins
24/6/2021 Thu		Mathematics Module 2 (Rm 101)		8:15 a.m. – 10:45 a.m.	2hrs 30mins

Examination Venue: ! S5A (RM 103), S5B (RM 104), S5C (RM 106), S5D (RM 105)

School Hall

* Student Activity Room