SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2021/2022) TIMETABLE SECONDARY FOUR

<u>Date</u>		Subject		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
4/7/2022 Mon	! !	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:30 p.m.	1hr 30mins 2hr 15mins
5/7/2022 Tue	! !	Mathematics (Compulsory Part) Mathematics (Compulsory Part)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 11:45 a.m.	2hrs 1hr
6/7/2022 Wed	! ! !	English Language (Reading) English Language (Writing) Citizenship and Social Development	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m. 12:45 p.m. – 1:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs 30mins
7/7/2022 Thu	#	English Language (Listening & Integrated Skills) Chemistry	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:30 a.m. 11:00 a.m. – 12:30 p.m.	2hrs 1hr 30mins
8/7/2022 Fri		Chinese History (Rm 103) Physics (Rm 104)		8:15 a.m. – 9:20 a.m. 8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 5mins 1hr 30mins
11/7/2022 Mon		Biology (Rm 102) History (Rm 103) History (Rm 103) Visual Arts (Art Room)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:15 a.m. 8:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 1hr 45mins 45mins 4hrs
12/7/2022 Tue	*	Business, Accounting & Financial Studies		8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
13/7/2022 Wed		Ethics and Religious Studies (Rm 102) Geography (Rm 103) Geography (Rm 103) Information and Communication Technology (Rm 104) Information and Communication Technology (Rm 104)	(Paper 1) (Paper 2) (Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:00 a.m. 8:15 a.m. – 10:05 a.m. 10:35 a.m. – 11:10 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 45mins 1hr 50mins 35mins 1hr 45mins 1hr 15mins
14/7/2022 Thu		No examination			
15/7/2022 Fri	*	Economics Economics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 1hr 40mins
18/7/2022 Mon		No examination			

Examination Venue: ! 4A (Rm 102), 4B (Rm 103), 4C (Rm 101), 4D (Rm 104)

School Hall

* Student Activity Room