SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2019-2020) TIMETABLE SECONDARY FOUR

<u>Date</u>	<u>Subject</u>		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
29/6/2020 Mon	! Mathematics ! Mathematics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:15 a.m.	1hr 30mins 1hr
30/6/2020 Tue	! Chinese Language (Reading) ! Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
1/7/2020 Wed	No Examination			
2/7/2020 Thu	! English Language (Reading)! English Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:30 a.m.	1hr 30mins 1hr 15mins
3/7/2020 Fri	Chinese History (Rm 101) Geography (Rm 102) Geography (Rm 102) Physics (Rm 104) Visual Art (Art Rm)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:25 a.m. 8:15 a.m. – 10:05 a.m. 10:35 a.m. –11:50 a.m. 8:15 a.m. – 9:45 a.m. 8:15 a.m. – 11:15 p.m.	1hr 10mins 1hr 50mins 1hr 15mins 1hr 30mins 3hrs
6/7/2020 Mon	Biology (Rm 102) Ethics and Religious Studies (Rm 101) History (Rm 103) History (Rm 103) Information and Communication Technology (Rm 104) Information and Communication Technology (Rm 104)	(Paper 1) (Paper 2) (Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 8:15 a.m. –9:45 a.m. 10:15 a.m. –11:00 a.m. 8:15 a.m. –10:00 a.m. 10:30 a.m. –11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 45mins 1hr 30mins 45mins 1hr 45mins 1hr 15mins
7/7/2020 Tue	Chemistry (Rm 102)		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
8/7/2020 Wed	# Economics # Economics	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 1hr 40mins
9/7/2020 Thu	 * Liberal Studies * Liberal Studies (Reflection) * Student Affairs questionnaire 		8:15 a.m. – 9:35 a.m. 9:35 a.m. – 9:45 a.m. 9:45 a.m. – 10:05 a.m.	1hr 20mins 10mins 20mins

Examination Venue: ! 4A (Rm 101), 4B (Rm 102), 4C (Rm 103), 4D (Rm 104)

School Hall

Business, Accounting & Financial Studies (Student Activity Room)

10:35 a.m. – 11:45 a.m.

1hr 30mins

^{* 4}A (Rm 504), 4B (Rm 505), 4C (Rm 506), 4D (Student Activity Room)