SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2017-2018) TIMETABLE SECONDARY FOUR

<u>Date</u> 5/6/2018 Tue		Subject No Examination	- 0 0 2 -	Time	<u>Duration</u>
6/6/2018 Wed (4)	#	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
7/6/2018 Thu		Mathematics (Rm 503-506) Mathematics (Rm 503-506)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 11:45 a.m.	2hrs 1hr
8/6/2018 Fri	#	Chinese Language (Listening & Integrated Skills) Physics (Rm 505)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:45 a.m. – 12:45 a.m.	1hr 30mins 2hrs
11/6/2018 Mon	*	Geography	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
12/6/2018 Tue	#	English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:30 a.m	2hrs 15mins
13/6/2018 Wed		Chinese History (Rm506) Biology (Rm504) Information and Communication Technology (Rm505) Information and Communication Technology (Rm505) Economics (Rm 503) Economics (Rm 503)	(Paper 1) (Paper 2) (Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:35 a.m. 8.15 a.m. – 10:15 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:45 a.m. 8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. –11:25 a.m.	1hr 20mins 2hrs 1hr 45mins 1hr 15mins 1hr 1hr 40mins
14/6/2018 Thu		History (Rm504) History (Rm504) Ethics and Religious Studies (Rm505) Chemistry (Rm506)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs 1hr 30mins 1hr 45mins 2hrs
15/6/2018 Fri		English Language (Reading) (Rm 503-506) English Language (Writing) (Rm 503-506)		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 2hrs
19/6/2018 Tue	*	Liberal Studies (Rm 503-506) Business, Accounting & Financial Studies		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:15 a.m.	1hr 30mins 2hrs
20/6/2018 Wed 21/6/2018 Thu		No Examination No Examination			

Examination Venue: 5/F 4A (Rm 506), 4B –4D (Rm503-505)

School Hall

* Student Activity Room