SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2017/2018) TIME TABLE

SECONDARY FOUR

Date		Subject		Time	Duration
5/12/2017 Tue (2)	# #	English Language (Reading) English Language (Listening & Integrated Skills)	(Paper 1) (Paper 3)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 15mins 2hr 15mins
6/12/2017 Wed (3)		Chemistry (Rm504) Ethics and Religious Studies (Rm 505) History (Rm 506)		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 8:15a.m –9:15 a.m. 8:15a.m. –10:00a.m.	1hr 30mins 1hr 1hr 45mins
7/12/2017 Thu (4)		Business, Accounting & Financial Studies (SA Room)		8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
8/12/2017 Fri		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing) 4A: Rm 506, 4B: SA room 4C: Rm 504, 4D: Rm 505		8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
11/12/2017 Mon (5)	#	Liberal Studies Physics (Rm 505)		8:15 a.m. – 9:25 a.m. 9:55 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 10mins 1hr 30mins
12/12/2017 Tue (6)	# # #	Mathematics Mathematics English Language (Speaking) Session 1: No.:1 - 16 Session 2: No.:17- 38	(Paper 1) (Paper 2) (Paper 4)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. –11:00 a.m. 11:30 a.m. –12:45p.m. 1:45p.m. –3:15p.m.	1hr 30mins 45mins 1hr 15mins 1hr 30mins
13/12/2017 Wed (1)		English Language (Writing) 4A: Rm 506, 4B: SA room 4C: Rm 504, 4D: Rm 505	(Paper 2)	8:15 a.m. – 10:00 a.m.	1hr 45mins
14/12/2017 Thu (2)		Geography (SA Room)		8:15 a.m. – 10:05 a.m.	1hr 50mins
15/12/2017 Fri (3)		Biology(SA room) Chinese History (Rm 504) Economics (Rm 505) Information and Communication Technology (Rm 506)		8:15 a.m. – 10:15 a.m. 8:15 a.m. – 9:35 a.m. 8:15 a.m. – 9:45 a.m. 8:15 a.m. –9:45 a.m.	2hrs 1hr 20mins 1hr 30mins 1hr 30mins
18/12/2017 Mon (4)		Visual Art (Art Room)		8:15a.m. –11:15a.m.	3hrs
19/12/2017 Tue (5)		No Examination			

Examination Venue: # School Hall