SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2020-2021) TIMETABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
9/6/2021 Wed (5)		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 1hr
10/6/2021 Thu (6)		Biology Integrated Humanities	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins 1hr 30mins
11/6/2021 Fri (1)	#	Religious Education English Language (Listening)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:40 a.m.	1hr 55mins
15/6/2021 Tue		Chinese Language (Reading) Physics	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
16/6/2021 Wed		Chinese Language (Writing) Chemistry	8:15 a.m. – 10:00 a.m. 10:30 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 45mins 30mins
17/6/2021 Thu	# # #	Putonghua Music Visual Arts	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:35 a.m.	40mins 20mins 20mins
18/6/2021 Fri		Mathematics Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
21/6/2021 Mon		English Language (Reading) English Language (Usage) Technology & Living	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:05 a.m. 10:35 a.m. – 11:05 a.m.	45mins 35mins 30mins
22/6/2021 Tue		No Examination		
23/6/2021 Wed		No Examination		
24/6/2021 Thu		No Examination		
25/6/2021 Fri		No Examination		

Examination Venue : 3A – 3D Classrooms (401-404) # School Hall