## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2016-2017) TIMETABLE

## **SECONDARY THREE**

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
6/6/2017		Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Tue (1)		English Language (Writing)	9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr
7/6/2017 Wed (4)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:00 p.m.	1hr 30mins 1hr 45mins
8/6/2017		Visual Art	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Thu		Biology	9:05 a.m. – 9:35 a.m.	30mins
9/6/2017		Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Fri		Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
12/6/2017		Chemistry	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Mon		Religious Education	9:15 a.m. – 10:15 a.m.	1hr
13/6/2017 Tue		Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
14/6/2017	#	Putonghua	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Wed	#	Chinese Language (Listening)	9:25 a.m. – 10:05 a.m.	40mins
15/6/2017		Physics	8:15 a.m. – 8:45 a.m.	30mins
Thu		English Language (Reading)	9:15 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 15mins
16/6/2017 Fri		Technology and Living	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
19/6/2017	#	Music	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Mon		English Language (Listening)	9:05 a.m. – 10:05 a.m.	1hr
20/6/2017 Tue		Territory-wide System Assessment Chinese Language(Writing) Chinese Language (Reading) Chinese Language (Audio-visual &Listening)	8:30 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 12:00 p.m.	1hr 15mins 30mins 45mins
21/6/2017 Wed	@	Territory-wide System Assessment English Language(Writing) English Language (Reading &Listening) Mathematics	8:30 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 11:00 a.m. 11:30 a.m. – 12:35 p.m.	40mins 1hr 20mins 1hr 5mins

Examination Venue: 3A – 3D Classroom (4/F)

# School Hall

@ 3A - Room 301, 3B - Room 402, 3C -Room 303, 3D - Room 404