SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2021/2022) TIMETABLE

SECONDARY THREE

Date		Subject	Time	Duration
7/12/2021 Tue (4)	# # #	English Language (Listening) Putonghua Music	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 10:20 a.m. 10:50 a.m. – 11:10 a.m.	55mins 40mins 20mins
8/12/2021 Wed (5)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:00 p.m	1hr 30mins . 1hr 45mins
9/12/2021 Thu (6)		English Language (Reading) English Language (Comprehension & Usage) Technology & Living	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m. 10:25 a.m. – 11:05 a.m.	40mins 30mins 40mins
10/12/2021 Fri (1)		Chemistry Integrated Humanities	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 10:35 a.m.	30mins 1hr 20mins
13/12/2021 Mon (2)	# # #	Chinese History School Survey English Language (Speaking) Section 1 Section 2	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:15 a.m. – 9:35 a.m. 10:05 a.m. – 11:00 a.m. 11:30 a.m. – 12:30 p.m	
14/12/2021 Tue (3)		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m	1hr 30mins 30mins
15/12/2021 Wed (4)		Physics Visual Arts Biology	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:40 a.m. 10:10 a.m. – 10:40 a.m	40mins 15mins 30mins
16/12/2021 Thu (5)		English Language (Writing) Religious Education	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 1hr
17/12/2021 Fri (6)		No Examination		

Examination Venue: 3A – 3D Classroom (Rm 301-304) # School Hall