SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2016/2017) TIME TABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>		<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
8/12/2016 Thu (4)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15a.m. – 11:55 a.m.	1hr 30mins 1hr 40mins
9/12/2016 Fri		Chinese History English Language (Comprehension & Usage)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 1hr 15mins
12/12/2016 Mon (5)		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
13/12/2016 Tue(6)	# # #	English Language (Listening) Putonghua Music English Language (Speaking) Session 1: 3A-3C (No1-16), 3D(1-18)	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 10:20 a.m. 10:20 a.m. – 10:45 a.m.	55mins 40mins 25mins
		Session 2: 3A-3C (No17-32), 3D(19-36)	11:15 a.m. – 12:30 a.m. 12:45 a.m. – 2:00 p.m.	1hr 15mins
14/12/2016 Wed (1)		Integrated Humanities Visual Art	8:15 a.m. – 9:35 a.m. 10:05 a.m. – 10:25 a.m.	1hr 20mins 20mins
15/12/2016 Thu (2)		Chemistry Physics Technology & Living	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:15 a.m.	30mins 30mins 1hr
16/12/2016 Fri (3)		English Language (Writing) Religious Education Biology	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 1hr 30mins
19/12/2016 Mon (4)		No examination		

Examination Venue: # School Hall

3A – 3D Classroom (4/F)