SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2020/2021) TIME TABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
11/1/2021 Mon (1)	#	English Language (Listening) English Language (Writing)	2:00 p.m. – 2:55 p.m. 3:25 p.m. – 4:25 p.m.	55mins 1hr
12/1/2021	#	Chinese Language (Reading)	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	1hr 30mins
Tue (2)		Biology	4:00 p.m. – 4:30 p.m.	30mins
13/1/2021	#	Chinese Language (Writing)	2:00 p.m. – 3:45 p.m.	1hr 45mins
Wed (3)		Chemistry	4:15 p.m. – 4:45 p.m.	30mins
14/1/2021 Thu (4)	# # #	English Language (Reading) English Language (Vocabulary and Grammar Usage) Visual Arts	2:00 p.m. – 2:40 p.m. 3:10 p.m. – 3:40 p.m. 4:10 p.m. – 4:25 p.m.	40mins 30mins 15mins
15/1/2021 Fri (5)	#	Integrated Humanities Physics	2:00 p.m. – 3:20 p.m. 3:50 p.m. – 4:20 p.m.	1hr 20mins 30mins
18/1/2021	#	Mathematics (Paper 1)	2:00 p.m. – 3:30 p.m.	1hr 30mins
Mon (6)		Mathematics (Paper 2)	4:00 p.m. – 4:30 p.m.	30mins
19/1/2021	#	Religious Education	2:00 p.m. – 3:00 p.m.	1hr
Tue (1)	#	Chinese History	3:30 p.m. – 4:30 p.m.	1hr

Examination Venue: # School Hall