SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2020/2021) TIME TABLE

SECONDARY THREE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
8/12/2020 Tue (5)	#	English Language (Listening) Putonghua	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 10:20 a.m.	55mins 40mins
9/12/2020 Wed (6)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 12:00 a.m.	1hr 30mins 1hr 45mins
10/12/2020 Thu (1)		English Language (Reading) English Language (Comprehension & Usage)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
11/12/2020 Fri (2)		Chemistry Integrated Humanities	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 10:35 a.m.	30mins 1hr 20mins
14/12/2020 Mon (3)	#	Chinese History English Language (Speaking) Section 1	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 1hr 15mins
		Section 2	11:30 a.m. – 12:45 p.m.	. 1hr 15mins
15/12/2020 Tue (4)		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
16/12/2020 Wed (1)		Physics Visual Art	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:30 a.m.	30mins 15mins
17/12/2020 Thu (6)		English Language (Writing) Religious Education	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 1hr
18/12/2020 Fri (1)		Technology and Living Biology	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins

Examination Venue: # School Hall

3A - 3D Classroom (Rm 401-404)