SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2017/2018) TIME TABLE

SECONDARY THREE

Date		Subject	Time	Duration
8/12/2017 Fri		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15a.m. – 12:00 p.m.	1hr 30mins 1hr 45mins
11/12/2017 Mon (5)		Chinese History English Language (Comprehension & Usage)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 1hr 15mins
12/12/2017 Tue (6)		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
13/12/2017 Wed (1)	# # #	English Language (Listening) Putonghua Music English Language (Speaking) Section 1: 3A-3C (No 1-16), 3D (No 1-18) Section 1: 3A-3C (No 7-31), 3D (No 19-36)	8:15 a.m. – 9:10 a.m. 9:40 a.m. – 10:20 a.m. 10:25 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 12:45 p.m. 1:15 p.m. – 2:45 p.m.	55mins 40mins 20mins 1hr 30mins 1hr 30mins
14/12/2017 Thu (2)		Integrated Humanities Visual Art	8:15 a.m. – 9:35 a.m. 10:05 a.m. – 10:25 a.m.	1hr 20mins 20mins
15/12/2017 Fri (3)		Chemistry Physics Technology & Living	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:05 a.m.	30mins 30mins 50mins
18/12/2017 Mon (4)		English Language (Writing) Religious Education Biology	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m. 11:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 1hr 30mins
19/12/2017 Tue (5)		No examination		

Examination Venue : # School Hall 3A – 3D Classroom (Rm 401-404)