## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2018-2019) TIMETABLE

## **SECONDARY TWO**

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
10/6/2019 Mon		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 15mins 1hr 25mins
11/6/2019 Tue		English Language (Reading) English Language (Usage)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
12/6/2019 Wed		Visual Art Science	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 10:05 a.m.	20mins 1hr
13/6/2019 Thu		No Examination		
14/6/2019 Fri		Religious Education Integrated Humanities	8:15a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 11:00 a.m.	45mins 1hr 30mins
17/6/2019 Mon	#	Putonghua English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:15 a.m.	40mins 50mins
18/6/2019 Tue		Mathematics (Paper 1) Mathematics (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 30mins 30mins
19/6/2019 Wed		English Language (Writing) Technology & Living	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 10:05 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 25mins
20/6/2019 Thu	# # #	Music Chinese Language (Listening) Chinese History	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9: 40 a.m. 10:10 a.m. – 11:10 a.m.	20mins 35mins 1hr
21/6/2019 Fri		No Examination		

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (2/F)

# School Hall