SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2017-2018) TIMETABLE

SECONDARY TWO

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
7/6/2018 Thu		English Language (Writing) Technology & Living	8:15 a.m. – 9:35 a.m. 10:05 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 20mins 25mins
8/6/2018		Visual Art	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Fri		Science	9:05 a.m. – 10:05 a.m.	1hr
11/6/2018		Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Mon		Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 25mins
12/6/2018 Tue		No Examination		
13/6/2018		Religious Education	8:15a.m. – 9:00 a.m.	45mins
Wed		Integrated Humanities	9:30 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 30mins
14/6/2018	#	Putonghua	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Thu		English Language (Listening)	9:25 a.m. – 10:00 a.m.	35mins
15/6/2018		English Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:20 a.m.	1hr 05mins
Fri		Chinese History	9:50 a.m. –10:50 a.m.	1hr
19/6/2018	*	Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Tue		Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
20/6/2018	#	Music	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Wed		Chinese Language (Listening)	9:05 a.m. – 9: 40 a.m.	35mins
21/6/2018 Thu		No Examination		

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (3/F)

School Hall * Rm201-204