## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2016-2017) TIMETABLE

## **SECONDARY TWO**

<u>Date</u>	Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
8/6/2017	English Language (Writing) Technology & Living	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Thu		9:45 a.m. – 10:30 a.m.	45mins
9/6/2017	Visual Art	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Fri	Science	9:05 a.m. – 10:15 a.m.	1hr 10mins
12/6/2017	Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Mon	Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 25mins
13/6/2017 Tue	English Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
14/6/2017	Religious Education	8:15a.m. – 9:00 a.m.	45mins
Wed	Integrated Humanities	9:30 a.m. – 11:00 a.m.	1hr 30mins
15/6/2017	# Music	8:15 a.m. – 8:35 a.m.	20mins
Thu	# Chinese Language (Listening)	9:05 a.m. – 9:45 a.m.	40mins
16/6/2017 Fri	Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
19/6/2017	Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Mon	Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
20/6/2017	# Putonghua	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Tue	# English Language (Listening)	9:25 a.m. – 10:15 a.m.	50mins
21/6/2017 Wed	No Examination		

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (3/F)

# School Hall