SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2016/2017) TIME TABLE

SECONDARY TWO

<u>Date</u>	<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
7/12/2016	Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Wed (3)	Religious Education	10:15 a.m. – 11:00 a.m.	45mins
8/12/2016	Science	8:15 a.m. – 9:15a.m.	1hr
Thu (4)	Visual Art	9:45 a.m. – 10:05 a.m.	20mins
9/12/2016	English Language (Comprehension and Usage) Technology & Living	8:15a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Fri		9:45 a.m. – 10:30 a.m.	45mins
12/12/2016	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Mon (5)		10:00 a.m. – 11:15 a.m.	1hr 15mins
13/12/2016 Tue (6)	No Examination		
14/12/2016	# Integrated Humanities # English Language (Speaking)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Wed (1)		10:00 a.m. – 11:00 a.m.	1hr
15/12/2016	Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Thu (2)	English Language (Writing)	9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr
16/12/2016 Fri (3)	# Putonghua # Music # English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:05 a.m.	40mins 20mins 50mins
19/12/2016 Mon (5)	No Examination		

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (3/F)

School Hall