SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2020/2021) TIME TABLE

SECONDARY TWO

| <u>Date</u> | <u>Subject</u> | <u>Time</u> | <u>Duration</u> |
|-----------------------|---|--|-----------------|
| 8/12/2020 | Religious Education | 8:15 a.m. – 9:00 a.m. | 45mins |
| Tue (5) | Visual Art | 9:30 a.m. – 9:45 a.m. | 15mins |
| 9/12/2020 Wed (6) | Mathematics | 8:15 a.m. – 9:45 a.m. | 1hr |
| 10/12/2020 | Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing) | 8:15 a.m. – 9:30 a.m. | 1hr 15mins |
| Thu (1) | | 10:00 a.m. – 11:25 a.m. | 1hr 25mins |
| 11/12/2020 | English Language (Reading) English Language (Comprehension & Usage) | 8:15 a.m. – 8:50 a.m. | 35mins |
| Fri (2) | | 9:20 a.m. – 9:50 a.m. | 30mins |
| 14/12/2020 | Science | 8:15 a.m. – 9:00 a.m. | 45mins |
| Mon (3) | Technology and Living | 9:30 a.m. – 9:50 a.m. | 20mins |
| 15/12/2020 | # Integrated Humanities | 8:15 a.m. – 9:30 a.m. | 1hr 15mins |
| Tue (4) | # English Language (Listening) | 10:00 a.m. –10:50 a.m. | 50mins |
| 16/12/2020 | Chinese History | 8:15 a.m. – 9:15 a.m. | 1hr |
| Wed (5) | English Language (Writing) | 10:20 a.m. – 11:20 a.m. | 1hr |
| 17/12/2020 Thu (6) | # Putonghua # English Language (Speaking) | 8:15 a.m. – 8:55 a.m. | 40mins |
| 1111 (0) | Section 1 Section 2 | 9:25 a.m. – 10:40 a.m. 11:10a.m. – 12:25 p.m. | |
| 18/12/2020 Fri (1) | No examination | | |

Examination Venue : 2A – 2D Classrooms (Rm 201-204) # School Hall