SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2017/2018) TIME TABLE

SECONDARY TWO

| <u>Date</u> | Subject | <u>Time</u> | Duration |
|-----------------------|--|---|--------------------------|
| 8/12/2017 Fri | No Examination | | |
| 11/12/2017 | Science | 8:15 a.m. – 9:05 a.m. | 50mins |
| Mon (5) | Technology & Living | 9:35 a.m. – 10:00 a.m. | 25mins |
| 12/12/2017 | Chinese Language (Reading) | 8:15 a.m. – 9:30a.m. | 1hr 15mins |
| Tue (6) | Chinese Language (Writing) | 10:00a.m. – 11:25 a.m. | 1hr 25mins |
| 13/12/2017 | Mathematics | 8:15 a.m. – 9:45 a.m. | 1hr 30mins |
| Wed (1) | Religious Education | 10:15a.m. –11:00 a.m. | 45mins |
| 14/12/2017 | # Integrated Humanities | 8:15 a.m. – 9:30 a.m. | 1hr 15mins |
| Thu (2) | #English Language (Listening) | 10:00 a.m. –10:50 a.m. | 50mins |
| 15/12/2017 | Chinese History | 8:15a.m. – 9:15 a.m. | 1hr |
| Fri (3) | English Language (Writing) | 9:45 a.m. –10:45 a.m. | 1hr |
| 18/12/2017 | # Putonghua | 8:15 a.m. – 8:55 a.m. | 40mins |
| Mon (4) | # Music # English Language (Speaking) | 9:25a.m. – 9:45 a.m. | 20mins |
| | Section 1: No 1-15 Section 2: No 16-36 | 10:15 a.m. –11:45 a.m. 12:00 p.m. –1:30 p.m. | 1hr 30mins 1hr 30mins |
| 19/12/2017 Tue (5) | English Language (Comprehension & Usage) Visual Art | 8:15 a.m. – 9:20 a.m. 9:35 a.m. – 9:55 a.m. | 1hr 5mins 20mins |

2A – 2D Classrooms (Rm 302-305) # School Hall Examination Venue: