SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2021/2022) TIMETABLE SECONDARY ONE

Date	<u>Subject</u>	Time	Duration
4/7/2022 Mon	Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
5/7/2022 Tue	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
6/7/2022 Wed	# Putonghua# Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
7/7/2022 Thu	Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
8/7/2022 Fri	# Music# English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:55 a.m.	20mins 50mins
11/7/2022 Mon	Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45mins
12/7/2022 Tue	English Language (Reading) English Language (Vocabulary & Grammar Usage)	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:50 a.m.	30mins 35mins
13/7/2022 Wed	Science	8:15 a.m. – 9:05 a.m.	50mins
14/7/2022 Thu	Visual Arts Religious Education	8:15 a.m. – 8:30 a.m. 9:00 a.m. – 9:45 a.m.	15mins 45mins
15/7/2022 Fri	No examination		
18/7/2022 Mon	No examination		
Examination Venu	e: 1A – 1D Classrooms (401-404) # School Hall		