## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2020-2021) TIMETABLE

## **SECONDARY ONE**

<u>Date</u>		<u>Subject</u>	<u>Time</u>	Duration
15/6/2021 Tue		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
16/6/2021 Wed		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
17/6/2021 Thu		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45mins
18/6/2021 Fri	# # #	Visual Arts Music English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:25 a.m. 9:55 a.m. – 10:45 a.m.	20mins 20mins 50mins
21/6/2021 Mon		English Language (Reading) English Language (Usage)	8:30 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:05 a.m.	30mins 35mins
22/6/2021 Tue		Integrated Humanities Religious Education	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 15mins 45mins
23/6/2021 Wed	# #	Putonghua Science	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:15 a.m.	40mins 50mins
24/6/2021 Thu		No Examination		
25/6/2021 Fri		No Examination		
Examination Venue: 1A – 1C Classrooms (Room 301-303), 1DE Room 304				

: 1A – 1C Classrooms (Room 301-303), 1DE Room 304 # School Hall