## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2019-2020) TIMETABLE

## **SECONDARY ONE**

<u>Date</u>	<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
2/7/2020 Thu	Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
3/7/2020	Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Fri	Chinese Language (Writing)	10:00 a.m. – 11:00 a.m.	1hr
6/7/2020	Science	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
Mon	English Language (Writing)	9:30 a.m. – 10:15 a.m.	45mins
7/7/2020	English Language (Reading) English Language (Usage)	8:30 a.m. – 8:55 a.m.	25mins
Tue		9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
8/7/2020 Wed	Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
9/7/2020	Chinese History	8:15 a.m. – 9:05 a.m.	50mins
Thu	Student Affairs questionnaire	9:05 a.m. – 9:25 a.m.	20mins

Examination Venue: 1A – 1C Classrooms, 1DE Room 304