SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2018-2019) TIMETABLE

SECONDARY ONE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
10/6/2019 Mon		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45mins
11/6/2019 Tue		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
12/6/2019 Wed		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
13/6/2019 Thu	# # #	Visual Art Music English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:25 a.m. 9:55 a.m. – 10:45 a.m.	20mins 20mins 50mins
14/6/2019 Fri		English Language (Reading) English Language (Usage)	8:30 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:05 a.m.	30mins 35mins
17/6/2019 Mon		Integrated Humanities Religious Education	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 15mins 45mins
18/6/2019 Tue		No Examination		
19/6/2019 Wed	# #	Putonghua Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:00 a.m.	40mins 35mins
20/6/2019 Thu		Science Technology & Living	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45mins
21/6/2019 Fri		No Examination		

Examination Venue: 1A – 1C Classrooms, 1DE Room 304

School Hall