SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2017-2018) TIMETABLE

SECONDARY ONE

<u>Date</u>		<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
7/6/2018 Thu		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45 mins
8/6/2018 Fri		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
11/6/2018 Mon	# # #	Visual Art Music English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:25 a.m. 9:55 a.m. – 10:45 a.m.	20mins 20mins 50mins
12/6/2018 Tue		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
13/6/2018 Wed		Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
14/6/2018 Thu		Religious Education English Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:35 a.m.	45mins 1hr 5mins
15/6/2018 Fri		Technology & Living	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
19/6/2018 Tue	# #	Putonghua Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:00 a.m.	40mins 35mins
20/6/2018 Wed		Science	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
21/6/2018 Thu		No Examination		

Examination Venue: 1A-1C Classrooms, 1D and 1E (Rm 204)

School Hall