SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2016-2017) TIMETABLE

SECONDARY ONE

Date		<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
8/6/2017 Thu		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:30 a.m.	1hr 45 mins
9/6/2017 Fri		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
12/6/2017 Mon	# # #	Visual Art Music English Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:25 a.m. 9:55 a.m. – 10:40 a.m.	20mins 20mins 45mins
13/6/2017 Tue		Mathematics	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
14/6/2017 Wed		Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
15/6/2017 Thu		Religious Education English Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:35 a.m.	45mins 1hr 5mins
16/6/2017 Fri	# #	Putonghua Chinese Language (Listening)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:00 a.m.	40mins 35mins
19/6/2017 Mon		Technology & Living	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
20/6/2017 Tue		Science	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
21/6/2016 Wed		No Examination		

Examination Venue : $$1A-1C\ Classrooms\ ,\ 1D\ and\ 1E\ (Rm\ 204)$$

School Hall