SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2020/2021) TIME TABLE

SECONDARY ONE

<u>Date</u>		Subject	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
8/12/2020 Tue (5)		English Language (Reading) English Language (Comprehension & Usage)	8:15 a.m. – 8:40 a.m. 9:10 a.m. – 9:45 a.m.	25mins 35mins
9/12/2020 Wed (6)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m.–11:20 a.m.	1hr 15mins 1hr 20mins
10/12/2020 Thu (1)		Integrated Humanities Visual Art	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. –10:20 a.m.	1hr 15mins 20mins
11/12/2020 Fri (2)		Chinese History English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. –10:30 a.m.	1hr 45mins
14/12/2020 Mon (3)		No Examination		
15/12/2020 Tue (4)		Religious Education Mathematics	8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:45 a.m.	45mins 1hr 15mins
16/12/2020 Wed (5)	#	English Language (Listening) English Language (Speaking) Section 1 Section 2	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
wed (3)			9:30 a.m. – 10:40 a.m. 10:55 a.m. – 12:10 p.m.	1hr 10mins 1hr 15mins
18/12/2020 Fri (1)	#	Putonghua Science	8:15 a.m. – 9:55 a.m. 9:25 a.m. – 10:10 a.m.	40mins 45mins

Examination Venue: 1A – 1C Classrooms (Rm 301-303), 1D and 1E (Rm 304)

School Hall