SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FINAL EXAMINATION (2020-2021) TIMETABLE

SECONDARY TWO

<u>Date</u>		Subject		<u>Time</u>	<u>Duration</u>
15/6/2021 Tue		English Language (Writing) Technology & Living		8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:10 a.m.	1hr 25mins
16/6/2021 Wed		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)		8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 11:25 a.m.	1hr 15mins 1hr 25mins
17/6/2021 Thu		English Language (Reading) English Language (Usage)		8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
18/6/2021 Fri		Visual Arts Science		8:15 a.m. – 8:35 a.m. 9:05 a.m. – 9:55 a.m.	20mins 50mins
21/6/2021 Mon	# # #	English Language (Listening) Putonghua Music		8:15 a.m. – 9:05 a.m. 9:35 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 11:05 a.m.	50mins 40mins 20mins
22/6/2021 Tue		Religious Education Chinese History		8:15 a.m. – 9:00 a.m. 9:30 a.m. – 10:30 a.m.	45mins 1hr
23/6/2021 Wed		Integrated Humanities		8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
24/6/2021 Thu		Mathematics Mathematics	(Paper 1) (Paper 2)		1hr 30mins 30mins
25/6/2021 Fri		No Examination			

Examination Venue: 2A – 2D Classrooms (Room 201-204)

School Hall