SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL SUMMER ASSESSMENT (2020-2021) TIMETABLE SECONDARY SIX

<u>Date</u> 20/8/2021 Fri		Subject Biology (Rm 105) Ethics and Religious Studies (Rm 106) History (Rm 103) Information & Communication Technology (Rm 104)	(Paper 2)	<u>Time</u> 8:15 a.m. – 10:45 a.m. 8:15 a.m. – 11:00 a.m. 8:15 a.m. – 9:45 a.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m.	Duration 2hrs 30mins 2hrs 45mins 1hr 30mins 2hrs
23/8/2021	#	Chinese Language (Reading)	(Paper 1)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Mon	#	Business, Accounting & Financial Studies		9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr
24/8/2021	#	Liberal Studies		8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Tue	#	Economics		10:00 a.m. – 12:00 p.m.	2hrs
25/8/2021	#	English Language (Listening & Integrated Skills)	· · ·	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
Wed	#	Chemistry		10:45 a.m. – 11:45 a.m.	1hr
26/8/2021 Thu		Chinese History (Rm 104) Geography (Rm 105) Visual Art (Art Room)		8:15 a.m. – 9:35 a.m. 8:15 a.m. – 9:50 a.m. 8:15 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 20mins 1hr 35mins 4hrs
27/8/2021	#	Mathematics	(Paper 1)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
Fri	#	Mathematics Module 2		10:45 a.m. – 12:45 p.m.	2hrs

Examination Venue: # School Hall