## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2019/2020) TIME TABLE SECONDARY FIVE

Date		Subject		Time	Duration
5/12/2019 Thu (1)		No Examination			
6/12/2019 Fri (2)	# #	Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m.	1hr 30mins 1hr 30mins
9/12/2019 Mon (3)	# # #	Liberal Studies Liberal Studies (Refection) English Language (Reading)	(Paper 1) (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:40 a.m. 9:40 a.m. – 9:50 a.m. 10:20 a.m. – 11:50 a.m.	1hr 25mins 10mins 1hr 30mins
10/12/2019 Tue (4)	# #	English Language (Listening & Integrated Skills) Chemistry	(Paper 3)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 11:00 a.m. – 13:30 p.m.	2hrs 2hrs 30mins
11/12/2019 Wed (5)	# #	Chinese Language (Listening & Integrated Skills) English Language (Speaking)	(Paper 3) (Paper 4)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
		Session 1: No. 1-20 Session 2: No. 21-37		10:45 a.m. – 12:15 p.m. 1:15 p.m. – 3:00 p.m.	1hr 30mins 1hr 45mins
12/12/2019 Thu (6)		English Language (Writing) 5A: Rm 504, 5B: Rm 505 5C: Rm 506, 5D: SA Room	(Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs
		Business, Accounting & Financial Studies (SA Room)		10:45 a.m. – 12:45 p.m.	2hrs
13/12/2019 Fri (1)		Chinese History (Rm 201) Geography (Rm 202) Geography (Rm 202) Physics (Rm 203) Visual Art (Art Room)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:30 a.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:00 p.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 8:15 a.m. – 12:15 p.m.	2hrs 15mins 2hrs 1hrs 15mins 2hrs 4hrs
16/12/2019 Mon (2)		Economic (SA Room) Economic (SA Room)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 11:35 p.m.	1hr 1hr 50mins
17/12/2019 Tue (3)		Mathematics Mathematics 5A: Rm 504, 5B: Rm 505 5C: Rm 506, 5D: SA Room	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:00 p.m.	2hrs 1hr 15mins
18/12/2019 Wed (4)		Biology (Rm 205) Ethics and Religious Studies (Rm 206) History (Rm 105) History (Rm 105)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:45 a.m. 8:15 a.m. – 10:00 a.m. 8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:15 p.m.	1hr 30mins 1hr 45mins 2hrs 1hr 30mins
		Information and Communication Technology (Rm 106) Information and Communication Technology (Rm 106)	(Paper 1) (Paper 2)	8:15 a.m. – 10:15 a.m. 10:45 a.m. – 12:00 p.m.	2hrs 1hr 15mins
19/12/2019 Thu (5)		Mathematics Module 2 (Rm 106)		8:15 a.m. – 10:15 a.m.	2hrs