SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2019/2020) TIME TABLE

SECONDARY THREE

Date	Subject	Time	Duration
9/12/2019	Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Mon (3)	Chinese Language (Writing)	10:15 a.m. – 12:00 p.m.	1hr 45mins
10/12/2019	English Language (Reading)	8:15 a.m. – 8:55 a.m.	40mins
Tue (4)	English Language (Comprehension & Usage)	9:25 a.m. – 9:55 a.m.	30mins
11/12/2019	Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Wed (5)	Religious Education	9:45 a.m. – 10:45 am.	1hr
12/12/2019	Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:35 a.m.	1hr 20mins
Thu (6)	Visual Art	10:05 a.m. – 10:25 a.m.	20mins
13/12/2019 # Fri (1) # #	Putonghua Music English Language (Speaking) Session 1: No. 1-20 Session 2: No. 21-42	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 p.m. 12:15 p.m. – 1:45 p.m.	40mins 20mins 1hr 30mins 1hr 30mins
16/12/2019	Mathematics (Paper 1)	8:15 a.m. – 9:45 a.m.	1hr 30mins
Mon (2)	Mathematics (Paper 2)	10:15 a.m. – 10:45 a.m.	30mins
17/12/2019 Tue (3)	Chemistry Physics Technology and Living	8:15 a.m. – 8:45 a.m. 9:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:00 a.m.	30mins 30mins 45mins
18/12/2019	English Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Wed (4)	Biology	9:45 a.m. – 10:15 a.m.	30mins
19/12/2019 Thu (5)	No Examination		

Examination Venue : # School Hall

3A – 3D Classroom (Rm 401-404)