SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2019/2020) TIME TABLE

SECONDARY TWO

<u>Date</u>		<u>Subject</u>	<u>Time</u>	<u>Duration</u>
9/12/2019 Mon (3)		Mathematics Religious Education	8:15 a.m. – 9:45 a.m. 10:15a.m. –11:00 a.m.	1hr 30mins 45mins
10/12/2019 Tue (4)		Chinese History English (Writing)	8:15 a.m. – 9:15 a.m. 9:45 a.m. – 10:45 a.m.	1hr 1hr
11/12/2019 Wed (5)		English Language (Reading) English Language (Comprehension & Usage)	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:55 a.m.	40mins 30mins
12/12/2019 Thu (6)		Chinese Language (Reading) Chinese Language (Writing)	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00a.m. – 11:25 a.m.	1hr 15mins 1hr 25mins
13/12/2019 Fri (1)		Integrated Humanities Visual Art	8:15 a.m. – 9:30 a.m. 10:00 a.m. – 10:20 a.m.	1hr 15mins 20mins
16/12/2019 Mon (2)		No Examination		
17/12/2019 Tue (3)		Science Technology and Living	8:15 a.m. – 9:05 a.m. 9:35 a.m. – 10:20 a.m.	50mins 45mins
18/12/2019 Wed (4)	# # #	Putonghua Music English Language (Speaking) Session 1: No.1-18 Session 2: No.19-38	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:45 a.m. 12:00 p.m. – 1:30 p.m.	40mins 20mins. 1hr 30mins 1hr 30mins
19/12/2019 Thu (5)		No Examination		

Examination Venue : 2A - 2D Classrooms (Rm 201-204) # School Hall