## SHUN LEE CATHOLIC SECONDARY SCHOOL FIRST-TERM EXAMINATION (2019/2020) TIME TABLE

## SECONDARY ONE

Date	<u>Subject</u>	Time	Duration
9/12/2019	Chinese Language (Reading)	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	
Mon (3)	Chinese Language (Writing)	10:00 a.m.– 11:20 a.m.	
10/12/2019	Science	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	
Tue (4)	Technology and Living	9:30 a.m. – 10:10 a.m.	
11/12/2019	Integrated Humanities	8:15 a.m. – 9:30 a.m.	1hr 15mins
Wed (5)	Visual Art	10:00 a.m.–10:20 a.m.	20mins
12/12/2019	English Language (Reading)	8:15 a.m. – 8:40 a.m.	25mins
Thu (6)	English Language (Comprehension & Usage)	9:10 a.m. – 9:45 a.m.	35mins
13/12/2019	Religious Education	8:15 a.m. – 9:00 a.m.	45mins
Fri (1)	Mathematics	9:30 a.m. –10:45 a.m.	1hr 15mins
16/12/2019 Mon (2)	No Examination		
Tue (3)	<ul> <li>Putonghua</li> <li>Music</li> <li>English Language (Speaking) Session 1: Class No. 1-16 Session 2: Class No. 17-36</li> </ul>	8:15 a.m. – 8:55 a.m. 9:25 a.m. – 9:45 a.m. 10:15 a.m. – 11:30 p.m. 11:45 p.m. – 12:45 p.m.	40mins 20mins 1hr 15mins 1hr
18/12/2019	Chinese History	8:15 a.m. – 9:15 a.m.	1hr
Wed (4)	English Language (Writing)	9:45 a.m. – 10:30 a.m.	45mins
19/12/2019 Thu (5)	No Examination		

Examination Venue :	1A – 1C Classrooms (Rm 301-303), 1D and 1E (Rm 304)
	# School Hall